Puppets&Teaching

Cat Smits maakt haar eigen poppen. Zij specialiseerde zich in het maken van flexibele schuimrubber poppen. Haar poppen zijn niet alleen visueel bijzonder mooi, ze ontwerpt ze ook op spelmogelijkheden. Daarmee worden haar poppen werkelijke personages waarin je gelooft en waarmee je je verbindt.

CAT SMITS COMPANY IS OPEN SOURCE.

Vanaf 1 januari 2024 is Cat Smits mentor van de School of Puppets voor gevorderden en professionals. School of Puppets is de enige plek in Nederland waar je in een gestructureerde opleidingsvorm als poppenspeler of semi-professional aan je poppenspel kwaliteiten kunt werken. School of Puppets advanced begint in januari 2024 en biedt een traject van 6 maanden waarin alle aspecten van poppenspel aan bod komen. Voor meer informatie: School of Puppets – Haags Theaterhuis

Wil je leren poppen maken of spelen?

Stuur een berichtje maar cat@catsmitscompany.com.  Poppenspel in Nederland is een traditie waarin makers van makers leren. Cat Smits Company is theaterfamilie van Duda Paiva Company en heeft vervolgens haar eigen stijl ontwikkelt.

Meer toegang tot poppenspel? Voeg je bij Puppetry Workspace en blijf op de hoogte van de nieuwtjes die poppenspel in Nederland te bieden heeft.

Poppen gemaakt voor andere companies

heimferd

Company: Studio Handibendi, Iceland

Titel: Heimferd

makhina

Company: Makhina Dzhuraeva, Russia

Titel: Solo

johannes_de_parkiet_4

Company: De Grote Haay

Titel: Johannes de Parkiet

Yuto-en-de-Boom

Company: Cezanne Tegelberg & Co

Titel: Yuto en de boom

Avatara

Company: Duda Paiva Company / Illusionary Rockaz Company

Titel: Avatara